Theatergroep NoNonsens presenteert ‘Er was eens…’

Onder leiding van Richard Spijkers (bekend uit o.a. Passion, Beauty and the Beast, Les Miserables en The Full Monty) staat Theatergroep NoNonsense, na de succesvolle musical Carpe Noctem – Pluk de nacht (2012), dit jaar weer op de planken met Er Was Eens…

Wat als je een prins bent en je koningin-moeder vindt geen enkele prinses goed genoeg voor jou? En wat als er dan een prinses opduikt die zeker niet aan hetp laatje voldoet? Dan komt er list en bedrog aan te pas!

Theatergroep NoNonsens brengt de bezoeker in koninklijke sferen met een voorstelling vol humor, zang, dans en spel, waar jong en oud van kan genieten, met muziek uit Once Upon a Mattres, Into the Woods, Compagny, The musica man, Sister Act, Lakmé, Rudolph, The Life, Little Woman en Dick Tracy.

Op zondag 14 april werd deze musical gepresenteerd aan pers en geïnteresseerden. In het verleden is al gebleken dat NoNonsense als amateurgezelschap voorstellingen neer weet te zetten van hoog niveau. Vorig jaar deden zij dit nog met Carpe Noctum, nu komt een vrolijker stuk op de planken, wat geschikt is voor jong en oud: ‘Er was eens…’wordt een echte, vrolijke familiemusical. Al moet er nog veel gerepeteerd worden, het begin is gemaakt en is al veelbelovend. De kostuums zijn prachtig en van hoog niveau en de spelers zijn enthousiast en talentvol. Wij kijken nu al uit naar de voorstellingen:

15 juni 14.30u en 20.00u in CC De Boodschap in Rijen
21 juni 20.00u in de Schakel in Gilze
22 juni 14.30u en 20.00u in de Schakel in Gilze

Ook zijn er al plannen voor de verder toekomst. De Stichting NoNonsense is opgericht in Rijen en wordt nu uitgebreid naar Breda. Ook in Breda zal met de groep gewerkt worden aan een voorstelling. Ook is er een special Talent Class binnen NoNonsense met bijzonder talent. Binnen deze groep zal de nadruk liggen op het ontwikkelen van de talenten.

In de toekomst staat een hele speciale musical op de planning. NoNonsens heeft als eerste van Stage Entertainment de rechten gekregen om de Nederlandse musical Petticoat met amateurs neer te zetten.

Kijk voor meer info op: http://www.stichtingnononsense.nl

20130417-211923.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: